4.6.2017 Den malenovického hokejbalu - náhrada za zrušený ročník Zlínského poháru 2017

15.05.2017 22:28

I přes veškerou naši snahu se nám bohužel nepodařilo nalákat na letošní ročník Zlínského poháru dostatečný počet účastníků a byli jsme tedy nuceni turnaj mladších žáků zrušit. Je nám velmi líto, že ani maximální komfort, jaký jsme schopni účastníkům nabídnout (PSG aréna, kompletní stravování přímo na zimním stadionu, slušné ubytování pár minut pěšky od stadionu, atd.), nestačil k zajištění většího zájmu o turnaj. Snad z důvodu velké konkurence v podobě současně konaného Mistrovství světa v Pardubicích a jeho lákavého doprovodného programu pro hokejbalovou mládež.

Jako náplast za zrušený turnaj jsme se rozhodli pro naše hokejbalové mládežníky uspořádat Den malenovického hokejbalu, v jehož rámci se uskutečnilo krásné, vyrovnané a dramatické dvojutkání mladších žáků s naším spřáteleným slovenským oddílem HBK Roconaba Zohor. Tyto zápasy byly proloženy exhibičním utkáním malenovické přípravky a minipřípravky, jímž poté přijeli zástupci hokejbalového svazu slavnostně předat ocenění, medaile a poháry za působení v letošním ročníku regionálního přeboru Morava sever. Hezkými cenami věnovanými především firmou Continental byli také oceněni nejlepší hráči výše uvedených zápasů mladších žáků. Ještě větší váhu oceňování hráčů získalo díky účasti mnohaleté opory extraligového oddílu HC PSG Zlín, hokejovému reprezentantu Petru Holíkovi, jenž ceny, medaile a poháry hráčům předával.

I přes krásný a vydařený hokejbalový den všichni věříme, že o příští ročník Zlínského poháru bude mezi oddíly již dostatečný zájem a turnaj se po roční přestávce znovu uskuteční.

Těšíme se.


HBC Malenovice