Za pět dní se Zlínský pohár mladších žáků stane realitou!

30.05.2016 18:32

Už spíše na hodiny se dá počítat blížící se úvodní buly Zlínského poháru mladších žáků, tak zde máme zřejmě poslední aktualitu, která se týká nedělního vyhlášení výsledků turnaje a také ocenění jednotlivců. Nepochybně větší váhu získá závěrečný ceremoniál díky přítomnosti dvou extraligových hokejistů týmu HC PSG Zlín.

A nepůjde jen tak o někoho! Oba hráči získali v dresu zlínských Beranů titul vicemistrů republiky v roce 2013, aby o rok později dosáhli na úplný vrchol a stali se vítězi Tipsport extraligy ledního hokeje pro sezónu 2013-2014!

První z nich byl v mistrovské sezóně navíc zvolen Nováčkem roku Tipsport extraligy a není jím nikdo jiný než tvrdý a nesmlouvavý forvard Zdeněk Okál, další člen z hokejového rodu Okálů, kteří se nesmazatelně zapsali do dějin zlínského hokeje.

Druhým, na koho se při předávání cen malí hokejbalisté mohou těšit, je nejproduktivnější hráč zlínských Beranů v uplynulé sezóně, český reprezentant v ledním hokeji, kterému jen těsně unikla nominace na letošní světový šampionát, útočník s velkým přehledem a šikovnýma rukama Petr Holík.

Oba tito hráči jsou připraveni nejen asistovat při předávání cen, ale také v případě zájmu absolvovat autogramiádu či focení s každým, kdo o to projeví zájem.

Další důvod, proč se na turnaj těšit, co říkáte?