Rozpis zápasů a formát turnaje je hotov!

14.05.2016 18:27

Zlínský pohár mladších žáků se blíží a jak jsem slíbil, zápasový harmonogram je připraven. A vzhledem k tomu, že nedošlo k naplnění kapacity turnaje osmi týmy, tak i nový formát turnaje.

Ten byl sestaven tak, aby oproti původní představě žádnému týmu neubyl počet zápasů a také aby turnaj gradoval závěrečnými duely! Každý tým tedy sehraje v jedné společné skupině pět utkání ("každý s každým", 2x12 minut čistého času, bez prodloužení a nájezdů, 2 body výhra, 1 bod remíza, 0 bodů prohra).

Závěr turnaje obstarají duely o konečné umístění. Pátý s šestým po základní skupině odehraje utkání o konečné páté místo, čtvrtý s třetím o konečné třetí místo a druhý s prvním sehraje v posledním utkání turnaje VELKÉ FINÁLE. Tyto duely se budou hrát na 3x10 minut čistého času, k tomu případné pětiminutové prodloužení a pokud stále nebude rozhodnuto, následuje série tří nájezdů.

Domnívám si, že takto mají mužstva zajištěna optimální množství času na hřišti a kousek toho správného napětí na závěr jistě také nebude na škodu!

Třeba se takto nezavděčíme všem, ale snažili jsme se o to.

Rozpis zápasů najdete v nové složce, vlevo nahoře.

Dále Vás ve složce Novinky budeme průběžně informovat o různých vychytávkách, kterými se turnaj budeme snažit zpestřit a zpříjemnit všem.

Sledujte tedy turnajové stránky!