Na hladkém průběhu turnaje se podílí všichni účastníci aneb organizační záležitosti

22.05.2016 08:04

Zbývá už jen pár dní do začátku turnaje.

 Naše přípravy, aby turnaj proběhl hladce a bezproblémově vrcholí a všechny týmy se jistě svědomitě připravují, aby podaly co nejlepší výkon. A aby turnaj proběhl skutečně bez vážnějších zádrhelů, v tom nám doufám pomohou i všichni zúčastnění.

Chci proto poprosit všechny hráče, trenéry, rodiče hráčů, fanoušky...

Buďte shovívaví k případným nedokonalostem organizátorů, rozhodčích, hráčů...

Všichni se jistě budou snažit předvést to nejlepší, ale ne vždy se všechno dokonale podaří. Proto se pokud možno vzájemně podpořme a stresujme se co nejméně.

Prosím týmy, aby se snažily dodržovat časový harmonogram a byly vždy včas připraveny (včetně vypsaných soupisek v zápisech o utkání!).

 Rozhodčí mají právo při časovém skluzu, zahájovat utkání případně i bez předzápasové rozcvičky. Proto rozhýbání a rozcvičení před zápasem prováďejte včas, ne až po skončení předchozího utkání. Prostoru kolem hřiště je dostatek, k dispozici bude i tělocvična ZŠ. Vedle hřiště bude připraven i malý tréninkový prostor s brankou na rozcvičení brankářů.

Od všech zúčastněných na našem turnaji očekáváme respekt a fér chování vůči ostatním soupeřům.

Hráči nebo jejich přítomní zástupci na turnaji musí mít s sebou kartičku zdravotní pojišťovny. A to jednak skrz případné zranění a následné ošetření, ale i pro případ protestu některého oddílu z důvodu kontroly věku hráče (ročník narození hráčů i hráček turnaje je 2003 a mladší), respektive porovnání dat s registračním průkazem hráče.

No a zbývá už jen doufat, ať nám vyjde i počasí...

Těšíme se na Vás!


TJ ACS Malenovice SV